Παραγγελίες

Οι παραγγελίες εξυπηρετούνται από την Grifon το πολύ σε δύο εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία παραγγελίας  εφόσον υπάρχει αποθεματικό. Μετά τη συλλογή των προϊόντων και την παράδοση της παραγγελίας  στη μεταφορική εταιρεία, σας αποστέλλονται τα σχετικά παραστατικά μαζί με τον κωδικό εντοπισμού της αποστολής.

Για τυχόν αλλαγές στην παραγγελίας σας  επικοινωνείτε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@grifon.gr Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Μπορείτε να ζητήσετε από την Grifon να σας αποσταλεί έντυπος ή ηλεκτρονικός κατάλογος με τα προϊόντα μας. Αφού σημειώσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και την ποσότητα που επιθυμείτε αποστέλλετε την παραγγελία στο email της εταιρείας μας info@grifon.gr .

Προσοχή! Με αυτόν τον τρόπο δεν επωφελείστε τις  εκπτώσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος

Μπορείτε να καλείτε καθημερινά στα τηλέφωνα της εταιρείας μας 2810 821-627, 2810 821-730 ή στο τηλέφωνο 0030 6936 545 855 από τις 8:00 έως τις 16.00 εκτός Σαββάτου ,Κυριακής και επίσημων αργιών χωρίς αναμονή. Έμπειρο προσωπικό είναι στη διάθεση σας να  βοηθήσει για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία  ή να  λύσει τυχόν απορίες σας.

Προσοχή! Με αυτόν τον τρόπο δεν επωφελείστε  τις εκπτώσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Για τους πελάτες χονδρικής εντός Κρήτης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να φτιάξουμε μαζί τους την παραγγελία που επιθυμούν από οποιοδήποτε κατάστημα της εταιρείας βρίσκεται κοντά τους .

Δίνεται δυνατότητα να κρατηθεί η παραγγελία σας έως 15 ημέρες. Μετά το πέρας των 15 ημερών και αφού ενημερωθεί ο πελάτης, η παραγγελία ακυρώνεται. Δυνατότητα για να κρατηθεί η παραγγελία στις αποθήκες μας έχουν μόνο οι πελάτες που θα καταθέσουν το 30% της αξίας της.

Παραγγείλτε με πολλαπλούς τρόπους

Η παραγγελία σας είναι έτοιμη το πολύ σε δυο εργάσιμες μέρες εφόσον υπάρχει σε απλοθεμα.

Τρόποι Αποστολής / Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν Παράδοση

Τρόποι Αποστολής

όλα τα προϊόντα συσκευάζονται από εκπαιδευμένο προσωπικό που ακολουθούν πιστά συγκεκριμένες οδηγίες.

Τρόποι Αποστολής

Για την ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων, όλα τα προϊόντα συσκευάζονται από εκπαιδευμένο προσωπικό που ακολουθούν  συγκεκριμένες οδηγίες. Ειδικές αποστολές και  είδη που φέρουν ειδική συμπεριφορά, συσκευάζονται από εμάς ανάλογα

Πελάτες εξωτερικού:

Από την κεντρική αποθήκη (Ηρακλείου Κρήτης), η Σουηδία όπως και οι άλλες χώρες εκτός Ελλάδας θεωρούνται διεθνείς αποστολές.

 

Αναλαμβάνουμε την αποστολή των εμπορευμάτων , ένα μικρό δέμα, ευρώ-παλέτα, ειδική παλέτα, ή κοντέινερ μέσω των μεταφορικών εταιρειών που συνεργαζόμαστε  ή αναλαμβάνουμε να σας βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για την κάθε περίσταση. Μπορούμε επίσης να τα αποστείλουμε με  δικό σας συνεργάτη. Για μικρές αποστολές να σημειωθεί ότι έως τώρα το λιγότερο κόστος μεταφορικών το έχει η ευρώ-παλέτα που έχει διάσταση 80x120x180 εκ. με μέγιστο μικτό βάρος έως 700 κιλά.

 

Έπειτα από την εγγραφή και την αποδοχή σας από την πλατφόρμα μας,  μπορούμε να σας αποστείλουμε τα κόστη των μεταφορικών που αντιστοιχούν στην διεύθυνση αποστολής που θα έχετε καταχωρήσει στην πλατφόρμα μας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να συγκρίνετε και να επιλέξετε τον τρόπο που σας ταιριάζει.

 

Για μικρές ή και μεγαλύτερες  αποστολές μπορείτε να  επιλέξετε μια από τις εταιρείες όπως (ΤΝΤ, DHL, FEEDEX κ.α.)

Πελάτες εντός Κρήτης:

Μπορείτε να παραλαμβάνετε  Δωρεάν την παραγγελία σας μέσω τον προκαθορισμένων δρομολογίων

 

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Τρίτη

Χερσόνησος – Μάλια

Τετάρτη

Ρέθυμνο - Χανιά

Παρασκευή

Ιεράπετρα – Σητεία

 

Μπορείτε να παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο  κατάστημα της εταιρίας Grifon.

Στην περίπτωση που κανένας από τους παραπάνω τρόπους δεν σας εξυπηρετεί μπορούμε καθημερινά να παραδίδουμε δέματα στα ΚΤΕΛ με επιβάρυνση 5ευρο ανά δέμα συμπεριλαμβανομένου η αμοιβή του λεωφορείου. Επίσης έχετε την επιλογή να επιλέγετε μια από τις εταιρείες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας.

Πελάτες υπόλοιπης Ελλάδος:

Μπορείτε να παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω ταχυμεταφοράς (Γενική ταχυδρομική).

 Το κόστος μεταφοράς υπολογίζεται με βάση τον όγκο και το βάρος ανά κιβώτιο.

 

Μέσω της μεταφορικής εταιρίας με την οποία συνεργαζόμαστε η οποία αναλαμβάνει να παραδίδει τα δέματα σας στην μεταφορική εταιρία της επιλογής σας εντός Αθήνας ή Πειραιά χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, εφόσον το κόστος των εμπορευμάτων  υπερβαίνει τα 300€. Για κόστος εμπορευμάτων λιγότερο των  300€ ,το κόστος μεταφοράς ανά δέμα είναι 3€

 

Οι  πελάτες μπορούν να  επιλέξουν  για μικρές ή και μεγαλύτερες αποστολές  μια από τις  εταιρείες όπου διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας π.χ. (ΤΝΤ, DHL, FEEDEX κ.α.)