Αρχή στη GRIFON να ικανοποιούμε όλους μας τους πελάτες.

Διαθέτουμε εκθεσιακό χώρο 4.000τ.μ. και περισσότερους από 30.000 κωδικούς προϊόντων. Δίνουμε τη δυνατότητα στον πελάτη μας να επιλέξει αυτό που χρειάζεται μέσα από μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων , στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς..

Πάνω από

0
ενεργούς πελάτες

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ

Χαιρόμαστε να σας γνωρίζουμε από κοντά. Με την εμπειρία μας σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις ώστε το κατάστημα σας να ανέβει στο ανώτερο δυνατό επίπεδο.

Ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ακολουθήστε τα ενημερωτικά δελτία και τις ενημερώσεις για τα νέα είδη και τις προσφορές μας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα αποθηκεύει ακόμα και τις τιμολογιακές συμφωνίες μας. Επιλέξτε εύκολα τα προϊόντα της προτίμησης σας μέσω των περιστρεφόμενων φωτογραφιών.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Σχεδιάστε το δικό σας προϊόν και η Grifon με τους συνεργάτες μας αναλαμβάνουμε τη δημιουργία του αποκλειστικά για σας. Λίνκ εδώ.

Εκπτώσεις

Για πελάτες  καταστημάτων λιανικής πώλησης στην Ελλάδα.

  • Στην προπληρωμή ή στην πληρωμή τοις μετρητοίς υπάρχει έκπτωση 10% στα είδη της ομάδας Grifon και 5% στα άλλα είδη. 
  • Τοις μετρητοίς με την παράδοση, δικαιούστε τις ίδιες εκπτώσεις με τη διαφορά ότι το ποσό της έκπτωσης θα πιστωθεί στον λογαριασμό στην επόμενη παραγγελία - αγορά σας.
  • Έκπτωση κιβωτίου. Επωφεληθείτε με έκπτωση 5% εφόσον η αγορά σας αναφέρεται σε μονάδα κιβωτίου και το προϊόν ανήκει στην ομάδα της GRIFON. 

Περισσότερη έκπτωση
Οι πελάτες που θέλετε να επενδύσετε για την επόμενη τουριστική σεζόν, με το κλείσιμο της τουριστικής περιόδου, δηλαδή μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου κάθε έτους, μπορείτε να προκαταβάλλετε το χρηματικό ποσό που επιθυμείτε με κέρδος 15%. Για παράδειγμα στα 5000 ευρώ που προκαταβάλλετε καταχωρούνται στην εμπορική εφαρμογή σαν 5000 ευρώ μετρητά και 750 ευρώ δωρο επιταγή που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για όλες τις ομάδες προϊόντων της εταιρείας μας.

 

Επίσης προκαταβάλλοντας επιταγή λήξεως μέχρι 30/6 έχετε έκπτωση 10% και με επιταγή λήξεως μέχρι 30/10 έκπτωση 5%. Τα χρήματα και η δώρο επιταγή της έκπτωσης μπορεί να εξαργυρωθεί σε όλο το κάμα των προϊόντων μας

Στην περίπτωση που ο πελάτης δεν εξαργυρώσει το ποσό ή την επιταγή του, τότε γίνεται επιστροφή του ποσού αυτού  στο κλείσιμο του έτους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γνωρίστε και ωφεληθείτε από το premium δίκτυο της Grifon.

 

Η μετατροπή του καταστήματός σας σε Grifon μπορεί να σας δώσει αρκετά εφόδια τα οποία θα σας δώσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά. Επωφεληθείτε από τις επιπλέον εκπτώσεις που σας παρέχουμε αλλά και από την διευκόλυνση στους τρόπους αποπληρωμής. Επιπλέον οι συνεργάτες μας είναι κοντά σας για να σας βοηθήσουν και να σας λύσουν όποιο πρόβλημα ή απορία σας δημιουργηθεί σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

 

Στο premium δίκτυο Grifon οι   πελάτες επωφελούνται με τις τιμές του premium δικτύου Grifon που έχει τις καλύτερες τιμές σε όλες τις ομάδες προϊόντων από το πρώτο τεμάχιο. 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε να σας επισκεφτούμε ή να σας απαντήσουμε σε ποια ερώτηση τυχόν έχετε.

Πελάτες χονδρικής