Υποκατηγορίες

 • Διακοσμητικά Κεραμικά
  Η κατηγορία διακοσμητικά κεραμικά...
  Η κατηγορία διακοσμητικά κεραμικά περιλαμβάνει κρεμαστά, επιτοίχια και επιτραπέζια αντικείμενα, κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Τα ποιο πολλά προϊόντα είναι καθαρά για διακοσμητικούς λογούς, για ομορφιά και στολισμό, βέβαια θα βρείτε και για λειτουργικό ρόλο. Χειροποίητα ή βιομηχανικά παραγόμενα, παρουσιάζουν πλήθος στυλ, σχεδίων, χρωμάτων και τεχνικών. Συνδυάζονται εύκολα με άλλα διακοσμητικά για να δημιουργήσουν μοναδικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μπορούν να Χρησιμοποιούνται σε διάφορα δωμάτια, όπως σαλόνια, κουζίνες, μπάνια και κήπους, για τοιχογραφίες, κεριά ή βάζα, συλλογές κεραμικών ή ακόμη και σκεύη για τραπέζι.
  Διαβάστε περισσότερα
 • Φανάρια, Καντήλια
  ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΙΛΙΑ: ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ...
  ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΙΛΙΑ: ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟΦανάρια και καντήλια αποτελούν έναν ιδιαίτερο τομέα διακόσμησης, καθώς συνδυάζουν τόσο την αισθητική όσο και τη λειτουργικότητα σε διάφορους χώρους του σπιτιού, είτε πρόκειται για εσωτερικούς είτε για εξωτερικούς χώρους.Αυτή η κατηγορία παρουσιάζει μια πιο κλασική και ζεστή αισθητική, καθώς κατασκευάζονται κυρίως από κεραμικά υλικά, και μπλέκει τον πηλό με το γυαλί. Είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και στυλ, από κλασικά και παραδοσιακά μέχρι μοντέρνα και εκκεντρικά, ενώ μπορεί να υπάρχουν σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε χώρο, είτε πρόκειται για εσωτερικούς είτε για εξωτερικούς χώρους.Επιπλέον, φανάρια και καντήλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τύπους λαμπτήρων και κεριών, ανάλογα με τις απαιτήσεις φωτισμού και την ατμόσφαιρα που θέλουμε να δημιουργήσουμε στο χώρο μας. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με απλά λευκά κεριά, αρωματικά κεριά ή LED λαμπτήρες, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας και τις ανάγκες του χώρου.Η επιλογή του κατάλληλου φαναριού ή καντηλιού εξαρτάται από τον τύπο διακόσμησης που έχουμε στο σπίτι, τον χώρο που θέλουμε να τοποθετήσουμε, το στυλ και το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική του χώρου. Μπορούμε να συνδυάσουμε διαφορετικά μεγέθη, σχέδια και υλικά για να δημιουργήσουμε μια προσωπική και ενδιαφέρουσα σύνθεση.Συνοψίζοντας, φανάρια και καντήλια αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για να προσθέσουμε φως, ζεστασιά και στυλ στους χώρους του σπιτιού μας. Είτε προτιμάμε το παραδοσιακό είτε το μοντέρνο στυλ, μπορούμε να βρούμε το ιδανικό φανάρι ή καντήλι που θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις μας, κάνοντας το χώρο μας πιο ελκυστικό και φιλόξενο.
  Διαβάστε περισσότερα

Δίσκος Φαιστού κρεμαστός διπλής όψης 13εκ

431223
Διακοσμητικό αντίγραφο του Δίσκου της Φαιστού Ο Δίσκος της Φαιστού είναι δίσκος ψημένου πηλού, που αποτελεί αρχαιολογικό εύρημα από τη Μινωική...