Συνεργασία

Η εταιρεία Grifon από την αρχή της ίδρυσης της το 1984, επιλέγει να συνεργάζεται, να στηρίζεται και να στηρίζει πρωτίστως τις ελληνικές βιοτεχνίες. Πάντα λάτρεις του χειροποίητου και παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, ακόμα και σήμερα διατηρεί αυτές τις συνεργασίες που έγιναν φιλίες βασισμένες στο κοινό όφελος και τον αλληλοσεβασμό.

 

Έχοντας αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο πελατών έχουμε τη δυνατότητα να προωθήσουμε τα προϊόντα σας σε όλη την Ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό.

Οφέλη

Μέσα από την πολυετή παρουσία της η Grifon στον χώρο του εμπορίου τουριστικών ειδών έχει καταφέρει να αναπτύξει ένα μεγάλο πελατολόγιο με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

 

Επιπλέον η εταιρεία μας κάθε χρόνο λαμβάνει μέρος στην μεγαλύτερη έκθεση τουριστικών ειδών METROPOLITAN EXPO όπου διευρύνει ακόμα περισσότερο τον αριθμό των συνεργατών και των πελατών της .

 

H Grifon από την αρχή της ίδρυσης της επιλέγει πρωτίστως να στηρίζει Έλληνες βιοτέχνες. Ως και σήμερα διατηρεί συνεργασίες βασισμένες στο κοινό όφελος, προωθώντας τα προϊόντα σας τόσο μέσω των υποκαταστημάτων της όσο και μέσω των πωλητών της.

Προώθηση των εμπορευμάτων σας γίνεται επίσης  μέσω του eshop μας και μέσω του έντυπου καταλόγου μας που ανανεώνετε κάθε έτος .

Λεπτομέρειες για τους τροπους προωθησης.

Στη χονδρική

Στον εκθεσιακό μας χώρο 4000 τ.μ. διαθέτουμε σε πλήρη προβολή σχεδόν όλα τα εμπορεύματά μας. Με εύκολο τρόπο αγοράς για τον πελάτη για να μπορούμε να τον εξυπηρετούμε σαν να βρίσκεται σε ένα απλό σούπερ-μάρκετ. Με εύκολο τρόπο πρόσβασης στον χώρο μας (κόμβος Λινοπεράματα) Εδρεύουμε στο Ηράκλειο Κρήτης. Έτσι μοιράζεται η απόσταση μεταξύ των άλλων νομών της Κρήτης. Για αυτούς που δεν μπορούν να μας επισκέπτονται υπάρχει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Με προγραμματισμένα δικά μας δρομολόγια τροφοδοτείτε όλη η Κρήτη δωρεάν . Με συμφέρουσες για τους πελάτες συμφωνίες με μεταφορικές εταιρείες πραγματοποιούνται οι αποστολές προς την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε το υπάρχον απόθεμα, λεπτομέρειες για διεθνείς αποστολές, , τρέχουσες προσφορές, τιμολογιακές συμφωνίες.

Καταστήματα Grifon

Κερδίστε μια ολοκληρωμένη προβολή μέσω των υποκαταστημάτων Grifon, των καταστημάτων Franhice & των συνεταιρικών καταστημάτων μας.

Πωλητές

Οι πωλητές μας προωθούν τα προϊόντα σας σε όλη την ελληνική επικράτεια ακόμη και σε μη συνεργαζόμενα καταστήματα.

Barcodes

Τα προϊόντα σας μπορούν να φτάσουν ακόμα πιο μακριά. Με μοναδικούς κωδικούς Barcode  τα προωθούμε στο εξωτερικό, σε αεροδρόμια, σε πολυεθνικές και όπου αλλού μπορούμε να στοχεύσουμε μαζί.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ας κανονίσουμε μια συνάντηση

Προμηθευτές