Ενταχθείτε στο Premium δίκτυο Grifon.
5/5

Τι είναι το Premium δίκτυο Grifon;

Το Premium δίκτυο Grifon είναι το δίκτυο που ανήκουν τα συνεταιρικά και franchise καταστήματα της Grifon. Ευνοούνται με επιπλέον εκπτώσεις και τρόπους πληρωμής.

Τρόποι συνεργασίας.

Το κατάστημα ''FRANCHISE''.

Το κατάστημα διαμορφώνεται σύμφωνα με τα πρότυπα της Grifon. Ο συνεργάτης φέρει την επωνυμία του, αν επιθυμεί φέρει την κατοχυρωμένη επωνυμία Grifon, ακόμα συνδέεται με το μηχανογραφικό on-Line σύστημα του δικτύου μας.

Το ''ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΟ'' κατάστημα.

Το κατάστημα διαμορφώνεται σύμφωνα με τα πρότυπα του ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Ο συνεργάτης φέρει την επωνυμία του και το διακριτό λογότυπο της Grifon, συνδέεται με το μηχανογραφικό και με το καταγραφικό σύστημα ασφαλείας της εταιρίας. Οι εισπράξει του καταστήματος διαχειρίζεται αποκλειστικά από την εταιρία μας. Η τελική εκκαθάριση γίνεται τέλος κάθε οικονομικού έτους.

Οφέλη

Τα οφέλη για το το Premium δίκτυο.

Ανακαίνιση του καταστήματος.

Η Grifon αναλαμβάνει τη διαμόρφωση του χώρου με δικό της προσωπικό και με τις εταιρείες που συνεργάζεται. Έτσι επωφελείται ο συνεργάτης με τις καλύτερες κατασκευαστικές προσφορές . Το κόστος διαμόρφωσης και η ανακαίνιση επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης αν είναι στο 'PREMIUM GRIFON'

Διαδικτυακή εμπορική διαχείριση.

Μηχανογράφηση που διευκολύνει τη διαχείριση και τον έλεγχο της αποθήκης, δίνει τη δυνατότητα για χρήση barcodes, αποθέματος κ.α.

Εμπορεύματα Παρακαταθήκη

Τα συνεταιρίστηκα καταστήματα διατηρεί τα αποθέματα εμπορευμάτων αποπληρώνοντας μόνο εκείνα που πουλάει.

Χαμηλότερες τιμές.

Το Premium δίκτυο Grifon έχει το όφελος της χαμηλότερης τιμής γιατί τιμολογείτε με νετ τιμές εμπορευματων παρόλο που δεν πληρώνει άμεσα μετρητής ή δεν αγοράζει κωδικό ανά κιβώτιο.

Προσωπικό και προσωπικό ασφαλείας.

Ευνοηθείτε με την πρόσληψη προσωπικού. Είναι στην διάθεση σας όλα τα κατατιθέμενα βιογραφικά που υπάρχουν στο δίκτυο μας. Επίσης μπορούμε να σας εξυπηρετήσομε με το διαθέσιμο προσωπικό του δικτύου μας σε κάποια άμεση ανάγκη. Από προσωπικό που γνωρίζει τα εμπορεύματα και τον τρόπο της εργασίας του δικτύου μας. Το ίδιο προσωπικό μπορεί να σας εκπαίδευση στην διακόσμηση των εμπορευμάτων και στον χειρισμό του μηχανογραφικού συστήματος.

Καταστήματα που υπάρχουν σήμερα.

Rethymno

Εθνικής αντιστάσεως 85 Ρεθύμνου

Chersonisos

Ελ. Βενιζέλου 165 & Ναβαρίνου

Malia

Μάλια δημοκρατίας 100

25 augoustou

25ης Αυγούστου 38 Ηράκλειο

1866

1866 Οδός 54 Ηράκλειο

Elounda

Ελούντα ακτής ποσειδώνος 16

Three blue ladies

Πλατεία - Παπά Αλέξανδρου 16

Ζωντανές φιγούρες

Δικτυακό κατάστημα

Συγκριτικός πίνακας

Παρακάτω θα βρείτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ανά τύπο καταστήματος.

Βήματα υλοποίησής

Πρώτο βήμα - Έγκριση Καταστήματος

Ο υπεύθυνος έρχεται στον χώρο σας για να συζητήσετε

Δεύτερο - Συμφωνία

Καταρτίζεται ιδιωτικό συμφωνητικό με τους όρους που εξυπηρετούν και τις δυο πλευρές συνυπογράφεται και κατατίθεται στην αρμόδια ΔΟΥ.

Τρίτο - Σχεδιασμός

Έμπειρο προσωπικό σχεδιάζει τον χώρο σας με τον αρχιτέκτονα της εταιρείας προκειμένου να διαμορφωθεί κατάλληλα με το πρότυπο καταστημάτων λιανικής Grifon.

Τέταρτο - Ανακαίνιση

Συνεργείο αναλαμβάνει την ανακαίνιση του χώρου σας.

Πέμπτο - Εξοπλισμός

Τοποθετούμε στο κατάστημα τον κατάλληλο εξοπλισμό (ράφια, γόνδολες, σταντ) προκειμένου να εξυπηρετηθεί η προώθηση των προϊόντων.

Έκτο - Μηχανογράφηση

Εξειδικευμένο προσωπικό και οι συνεργάτες μας έρχονται στον χώρο σας για την οργάνωση και την υλοποίηση της μηχανογράφησης.

Έβδομο - Προϊόντα

Η τοποθέτηση των προϊόντων και το στήσιμο του καταστήματος, σχεδιάζεται από έμπειρο προσωπικό για την σωστή προβολή τους.

Όγδοο - Εκπαίδευση

Εξειδικευμένο προσωπικό έρχεται στον χώρο σας προκειμένου να εκπαιδευτείτε στο λογιστικό πρόγραμμα και σε ότι άλλο χρειάζεστε

 

Αίτημα ενδιαφέροντος για Premium δίκτυο